Stages

Bij Deyval geloven we in het investeren in de volgende generatie professionals. Daarom bieden we uitdagende en leerzame stages aan voor studenten en jonge professionals.

Over Ons

Als stageplek bieden wij een unieke en uitdagende omgeving waar studenten en jonge professionals de kans krijgen om hun kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen. Onze praktijkopleiders en medewerkers werken nauw samen om je naar the next level te brengen!

Word jij onze ster op de werkvloer?

Bij Deyval zijn we altijd op zoek naar talentvolle mensen die zich
willen ontwikkelen en bijdragen aan ons team.

Stagiaire Podium & Evenemententechniek

Als allround technicus weet jij met licht, geluid en beeld sfeer te creëren. Je ontwerpt en maakt licht-, beeld- en geluidsplannen. Je installeert de geluidsapparatuur, regelt de lichtshow en verzorgt de beeldtechniek. Als het publiek er is, geldt er nog maar één ding: the show must go on.
Lichttechnicus aan het werk

Stagiaire Communicatie & Multimedia Design

Onze studenten zijn betrokken bij de ontwikkelingen in de samenleving en ontwerpen en maken digitale interactieve producten die goed aansluiten bij de behoeften van de gebruikers. Denk aan WordPress websites en grafische (huisstijl)vormgeving voor bedrijven.

Open stagesollicitatie

Bij Deyval zijn we altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde professionals die ons team willen versterken. Onze open sollicitatieprocedure biedt de mogelijkheid aan iedereen die geïnteresseerd is om bij ons te werken, om zichzelf te presenteren en ons te laten zien waarom zij een waardevolle aanvulling zouden zijn op ons team.

Waar we voor staan

Uitdagende plek

Wij bieden afwisselende en leuke jobs aan: van corporate events tot aan creatieve content. Samen met professionals die jou helpen.

Goed verdienen

Wij bieden een competitief salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. Lekker bijverdienen dus!

Flexibiliteit

Zelf je eigen tijden indelen, werken vanuit huis of bij ons op kantoor: in samenspraak staan wij bekend als een flexibele stageplek.

Gezellig team

Gezellige borrels en leuke collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden jou een fijne en flexibele stageplek. Klein en fijn team.

Wij werken o.a. samen met:

Vragen?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of op zoek naar een stage in de AV-techniek, marketing en communicatie of de creatieve mediabranche? Bij ons vind je altijd een uitdagende en verrijkende werkomgeving. Stel gerust je vragen!

Solliciteer direct

Werken bij Deyval contactformulier