Leren & Ontwikkelen

Continu jezelf een beetje beter maken. De Deyval Acadamy biedt kansen om te leren. Deyval begeleidt onze jonge en oudere professionals bij hun ontwikkeling, zodat ze steeds het beste van zichzelf geven. Met nieuwe kennis, trainingen en opleidingen.

Elke dag een beetje beter

Je bent nooit te oud om te leren. En nooit te jong om grote uitdagingen aan te gaan. Als werkgever bieden wij een uitdagende en inspirerende werkomgeving waarin onze medewerkers de kans krijgen om zich te ontwikkelen en hun carrière te verbeteren. Wij bieden een competitief salaris en een uitstekend pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden, evenals uitstekende opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

In welke vakgebieden leiden wij mensen op?

Of je nu op zoek bent naar een baan in de evenemententechniek, marketing en communicatie of media en vormgeving, bij ons vind je altijd een uitdagende en verrijkende werkomgeving. Wij geloven in het aanmoedigen van onze medewerkers om hun ambities waar te maken en hen te ondersteunen bij het bereiken van hun professionele doelen.

Geluidstechnicus

Lichttechnicus

Videotechnicus

Grafisch Designer

CMD'er

Samenwerken?

Hoe geef je vorm aan leren en ontwikkelen wanneer organisaties, de samenleving en de wereld zo snel veranderen? Sinds 2012 zet ons enthousiaste team zich in op corporate events en creatieve content voor bedrijven. Dat doen wij door alle diensten vanuit eigen huis te leveren om dé perfecte all-in-one oplossing aan bedrijven te kunnen bieden. Als bedrijf met ons samenwerken? Neem contact met ons op om te kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Jezelf laten groeien?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of op zoek naar een stage in de AV-techniek, marketing en communicatie of de creatieve mediabranche? Bij ons vind je altijd een uitdagende en verrijkende werkomgeving. Stel gerust je vragen!

Contact opnemen

Vul dit formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact op!

Werken bij Deyval contactformulier