Onze cultuur

Een samengesteld team van experts verenigd door één enkel doel;
merken en digitale ervaringen te creëren die impact hebben, cultuur vormgeven en mensen verbinden.

Over ons

Sinds 2012 zet ons enthousiaste team zich in op corporate events en creatieve content om bedrijven op de kaart te zetten. Dat doen wij door alle diensten vanuit eigen huis te leveren om dé perfecte all-in-one oplossing aan bedrijven te kunnen bieden. Met een glimlach!

Onze missie

Onze Missie

Onze Missie

Onze missie: in-house een totaaloplossing bieden voor onze opdrachtgevers. Van effectieve creatieve content tot aan evenemententechniek voor corporate events.

Onze Visie

Wij geloven dat een positieve en uitdagende werkomgeving een belangrijke bijdrage levert aan de tevredenheid en prestaties van onze medewerkers.

Onze Goal

Één van de grootste evenemententechniek- en reclamebureau van Nederland worden, met een mooie bedrijfscultuur. Bouw jij met ons mee?

Lichttechnicus aan het werk
Betrouwbaar
Glimlachwekkend
Gedreven
Duurzaam
Flexibel

Kernwaarden

Waar we voor staan

Leukste jobs

Wij bieden afwisselende en leuke jobs aan: van corporate events tot aan festivals. Bouwen en breken tot aan bedienen. Jij kiest.

Goed verdienen

Wij bieden afwisselende en leuke jobs aan: van corporate events tot aan festivals. Bouwen en breken tot aan bedienen. Jij kiest.

Flexibiliteit

Een persoonlijke planner die zich aanpast aan jouw agenda én alle vrijheid in de dagen die je zou willen werken.

Leuk team

Gezellige borrels en leuke collega’s (al zeggen we het zelf). We bieden jou een fijne en flexibele werkplek. Klein en fijn team!

Samenwerken?

Ben je freelancer of wil je freelancer worden en werken voor verschillende klanten? We doen dan graag eens een bakkie met je!

Let's work together!

Werken bij Deyval contactformulier